Gent que mola. Maragda Martínez

Sempre ens fa il•lusió quan tractem temes que tenen a veure amb millorar la nostra societat. Avui parlarem d’esport i de causes socials. Ho farem amb la Maragda Martínez, a qui coneixem desde fa temps i us podem assegurar que a part d’una gran professional és una persona genial.

Ella és professora d’educació física a un institut. També treballa a l’Associació Esportiva Ciutat Vella ajudant joves en risc d’exclusió social a través de l’esport i l’activitat física i també organitzant la Women Race El Corte Inglés , una cursa solidària de dones també amb objectius socials.

Ens parla de la seva activitat, de la relació de l’esport amb la solidaritat, de com ajudar les persones i, fins i tot, ens dóna consells per afrontar una cursa.

No us la perdeu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>